Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Experts in bedrijfsvastgoed

Bij Dewaele zijn we gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van bedrijfsvastgoed. Als je op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je bedrijf, of als je jouw huidige bedrijfsruimte wilt verkopen, verhuren of beheren, kunnen de experts van Dewaele je daarbij helpen. Of je nu zoekt naar de perfecte locatie om je start-up uit te bouwen, een grotere ruimte voor jou en je team of de juiste kandidaat... Meer
Banner turner

Jouw bedrijfsvastgoed overlaten

Het proces van het overlaten van bedrijfsvastgoed kan ingewikkeld zijn en vereist vaak de hulp van professionele partijen, zoals een makelaar of een overnameadviseur. Zo kan Dewaele helpen bij het bepalen van de waarde van het vastgoed en het vinden van geschikte overnemers, alsook het begeleiden bij de juridische aspecten van de transactie.

Lees hier alles over het overlaten van een bedrijf

Vertrouw je bedrijfspand toe aan ons team

Bedrijfsvastgoed verkopen

De verkoop van bedrijfsvastgoed vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Dewaele (voorheen Turner) heeft de juiste expertise in huis om jouw handelspand, kantoor, bedrijfsgebouw of -grond vlot te verkopen aan de maximale prijs.

Bedrijfsvastgoed verhuren

Jouw bedrijfsvastgoed succesvol verhuren? Dewaele beschikt over de ervaring en knowhow om bedrijfs-, kantoor-, handel en horecapanden te matchen met de juiste ondernemers.

Bedrijfsvastgoed overlaten

Om een bedrijf op een correcte en efficiënte manier over te laten, is een grondige kennis van zaken enorm belangrijk. Je laat je dus best begeleiden door ervaren professionals die vertrouwd zijn met deze ingewikkelde materie.

Een babbel over jouw bedrijfsvastgoed?

Om de samenwerking af te trappen, komen we graag bij je langs om kennis te maken met jou en het vastgoed dat je wenst te verkopen, verhuren of overlaten.

Contacteer ons

Exclusieve partner van Troostwijk

Voor de verkoop van bedrijfsvastgoed slaat Dewaele de handen in elkaar met Troostwijk Auctions, het grootste online B2B-biedplatform in België. Deze samenwerking is goed voor een extra bereik van 12.000.000 kandidaat-kopers binnen het B2B-segment.

Ontdek dit online biedsysteem

Wil je weten wat jouw bedrijfspand waard is op de huidige markt?

Bedrijfsvastgoed kopen?

Bij de aankoop van industrieterrein ben je bij Dewaele (vroeger Turner) aan het juiste adres. Graag helpt het professioneel team van Dewaele je in je zoektocht naar jouw ideale pand of ander bedrijfsvastgoed. Bekijk ons divers aanbod aan bedrijfsvastgoed te koop in Roeselare, bedrijfsvastgoed te koop in Brugge, bedrijfsvastgoed te koop in Gent en bedrijfsvastgoed te koop in Kortrijk. Ontdek de voordelen van bedrijfsvastgoed kopen in deze specifieke steden. Op die manier vind je de ideale ligging voor je bedrijfsvastgoed. Wil je bedrijfsvastgoed kopen in andere steden? Typ dan je locatie in bovenaan op deze webpagina. Wil je liever je bedrijfsvastgoed huren in plaats van kopen? Bekijk dan ons aanbod bedrijfsvastgoed te huur. Uiteraard zijn er heel wat verschillende types binnen bedrijfsvastgoed. Neem een kijkje in ons divers aanbod handelspanden te koop, horecapanden te koop, industrie te koop, kantoren te koop en grond te koop.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht opslaan Bekijk het aanbod

Ook Turner is Dewaele 2.0. Dé partner voor al je vastgoeddromen in wonen en ondernemen, je hele leven lang.

Het professioneel team van Dewaele (voorheen Turner) helpt startende of gevestigde ondernemers graag met hun zoektocht naar bedrijfsvastgoed. Wij bieden een gevarieerd aanbod bedrijfsvastgoed te koop en bedrijfsvastgoed te huur bij jou in de buurt aan: van handelspanden te koop tot magazijnen te huur, van horeca te koop tot kantoren te huur en zelfs bedrijfsgrond te koop en nog zoveel meer. Daarnaast zijn onze ervaren makelaars eveneens gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed, alsook investeren in bedrijfsvastgoed als in overnames.

Wil je graag investeren in vastgoed? Dan is de nieuwste trend op de vastgoedmarkt investeren in vastgoed. De reden hiervoor is het aantrekkelijk hoge én bewezen rendement. Iets voor jou? Bekijk dan alvast eens ons aanbod industriegrond te koop, grond te koop en magazijnen te koop.

Ook in overnames zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben inhouse zelfs 2 full-time makelaars die je hierbij van A tot Z begeleiden. Of je nu geïntereseerd bent om jouw zaak over te laten, of overweegt een zaak over te nemen, op onze experten kan je rekenen! Bekijk hier alvast ons aanbod aan overnames.

Brugge is het historische centrum van Vlaanderen, ben je geïnteresseerd om je daar als ondernemer te vestigen in een bruisende stad? Bekijk dan zeker eens onze handelpanden te koop in Brugge of ben je eerder op zoek naar een kantoor in Brugge? Voor elk wat wils!

Ook Gent is een interessante stad om jouw bedrijf te vestigen. Het is een van de eerste industriesteden van Europa en is vlot bereikbaar vanaf zowel de as Antwerpen-Kortrijk/Rijsel als vanaf de as Oostende/Brugge-Brussel. Bekijk dus zeker ons aanbod kantoren te huur in Gent en kantoren te koop in Gent. In deze prachtige en levendige stad hebben wij eveneens handelspanden te huur te Gent en handelspanden te koop Gent.

Ben jij specifiek op zoek naar een bedrijfspand dat vlot bereikbaar is uit zowel Vlaanderen, Wallonië als Noord-Frankrijk? Dan is ons aanbod handelspanden te huur in Kortrijk misschien wel iets voor jou. Liever een handelspand kopen in Kortrijk? Ook hiervoor ben je bij Turner aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod kantoren te koop in Kortrijk en kantoren te huur in Kortrijk.

Roeselare profileert zich als bruisende en professionele ondernemersstad door onder andere haar centrale ligging ten opzichte van diverse economische kerngebieden. Turner heeft voor jou een ruim aanbod kantoren te huur in Roeselare en handelspanden te huur in Roeselare. Wij helpen je eveneens graag verder indien je op zoek bent naar een industrieel pand te huur in Roeselare of een magazijn te huur in Roeselare.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in bedrijfsvastgoed dan is Dewaele (voorheen Turner) de ideale partner voor jou. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een kantoor te koop, een handelspand te huur of industriegronden kopen? Daarnaast kun je bij onze makelaars eveneens terecht indien je geïnteresseerd bent in bedrijfsgrond te koop of horeca te huur.

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.