/ waarom verkopen of verhuren met turner?

/ waarom verkopen of verhuren met turner?

Bedrijfsvastgoed vraagt een bijzondere aanpak en als specialisten in de branche beschikt turner & dewaele over tal van troeven: we kennen de markt goed en hebben zicht op het recentste aanbod. Wij begeleiden u bij elke vastgoedtransactie, vanaf het ruwe concept tot de verkoop of verhuur van uw pand. Discreet, deskundig en volgens afspraak. 

/ waarom verkopen of verhuren met turner?

grote kennis van de lokale bedrijfsvastgoedmarkt

Alle vastgoedmakelaars van turner zijn echte specialisten in hun vak. Ze kennen de lokale markt en weten alles over de huur- en verkoopprijzen van alle bedrijfsvastgoed, van een eenvoudig atelier met woning tot grote industriële panden. Door zijn kantorennetwerk is turner overal vertegenwoordigd in Oost- en West-Vlaanderen en weet precies wat er op de lokale vastgoedmarkt beweegt. Van hier uit kunnen we ook over de provinciegrenzen heen werken!

transparante & waterdichte overeenkomsten

/ na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, kadastrale inlichtingen, ... Turner werkt uitsluitend met transparante, waterdichte overeenkomsten, waarin alle afspraken duidelijk staan vermeld. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

we nemen de tijd voor uw zaak

/ bij de opstart van elk dossier nemen we de tijd om samen met u de aanpak en procedures te bespreken. We houden u ook op de hoogte van de stand van uw dossier. U kunt steeds bij de makelaars van turner terecht voor de recentste informatie over uw project. 

nieuwbouw, reconversie en herbestemming

/ turner begeleidt niet enkel vastgoedtransacties van bestaande panden. Ook voor nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is turner tevens gespecialiseerd in de coördinatie van complexe dossiers, zoals reconversie van industriële sites of herbestemming van bedrijfsgebouwen. Turner kent de juiste weg om de waarde van uw bedrijfsvastgoed te optimaliseren.

marketing op maat

/ turner trekt alle marketingregisters open om uw bedrijfsvastgoed zo snel en vlot mogelijk te verkopen of te verhuren. Dit doen we door innovatief en efficiënt te communiceren en het aanbod via de juiste mediakanalen te promoten. Onze eigen marketingtools (T&D magazine, projectfiches,...) zijn doeltreffend en passen binnen de heel herkenbare huisstijl. Daarnaast wordt ook geadverteerd in alle belangrijke media en op alle relevante immo-websites.

de perfecte mix tussen ervaring & specialisatie

/ turner is de naam van het partnerschap dat in 2010 de bedrijven Turner & Partners en Dewaele | vastgoed & advies samenbracht. De opgebouwde expertise van beide bedrijven bezorgde hen een prominente marktpositie in Oost- en West-Vlaanderen. Door de troeven en ervaring van beide firma's te bundelen, is turner voortaan hét aanspreekpunt voor bedrijfsvastgoed in Oost- en West-Vlaanderen. 

ruime database potentiële klanten/huurders

/ turner weet perfect wie geïnteresseerd is in bedrijfsvastgoed. Wij brengen hen persoonlijk op de hoogte indien een pand overeenkomt met hun verwachtingen en wensen. Zo wordt ook uw bedrijfspand snel verhuurd en verkocht, of wordt uw zoektocht naar een huurpand of nieuwe locatie voor uw onderneming sneller afgerond.