/ Beleggen in vastgoed

/ vrijblijvende analyse, persoonlijk advies!

Met meer dan 10 jaar professionele ervaring is onze beleggingsspecialist meer dan thuis in de complexe materie van investeringsvastgoed. Hij maakt graag uw persoonlijke financiële analyse en formuleert advies op maat van uw situatie.

Beleggingsvastgoed

/ meerwaarde op lange termijn
De statistieken spreken voor zich: in de laatste 50 jaar steeg de waarde van vastgoed in België gemiddeld met 6,3% per jaar. In tegenstelling tot de aandelenbeurzen blijft beleggen in vastgoed dus een stabiele keuze. Turner begeleidt geïnteresseerde beleggers tijdens het volledige traject.
 

/ huurrendement: hoe zit dat precies?
Het huurrendement dat u als eigenaar opstrijkt, overstijgt de intrest op uw spaarboek. De huurindexatie zorgt dan weer voor een jaarlijkse aanpassing aan de inflatie. Met turner nemen we via de beheersformule deze indexatie voor onze rekening. Zo bent u gerust van een perfecte opvolging van uw dossier, zonder extra zorgen!

/ waarom zou ik lenen?
De historisch lage intrestvoeten zijn een uitgelezen kans om te lenen. De financiering van uw project zorgt voor een hefboomeffect op uw eigen middelen. Daardoor kan u niet alleen meer investeren dan verwacht, maar geniet u door deze financiering tevens van verschillende fiscale voordelen.

/ verkoop op het juiste moment. Net zoals bij een aandelenportefeuille is het belangrijk om op het juiste moment te verkopen. Veel investeerders denken hier vaak te laat of niet aan. Als vastgoedmakelaar houdt turner de vinger aan de pols.

Stefan De Cooman

U kan mij bereiken op het nummer 0478 04 02 20.
 

Contacteer mij